perjantai 24. huhtikuuta 2015

Salainen neuleystävä - huhtikuun paketti

Huhtikuun paketti saapui ja teemana oli tällä kertaa "lempparit jakoon". Hauska teema, sillä tällä tavalla oppii jotain omasta ystävästäänkin. Mistä hän pitää ja millaisia neuleita tekee. Minun paketistani löytyikin vaikka mitä upeita suosikkeja.

Tällaista kaikkea paketista löytyi:

- Kirje ja kaunis kortti. Kirjeessä paljon ideoita ja vihjeitä siihen mihin lankoja voisi käyttää sekä hauskasti kerrottuna kaikkien mukaan valittujen juttujen taustoja.
- Kaunis ystäväni tekemä tiskirätti, tosin minulla saattaa mennä pölyliinaksi... En ole ihan varma raaskinko käyttää keittiössä.
- Aivan ihana muottisetti. Kuvassa se ei pääse oikeuksiinsa, mutta kyseessä siis muotti jolla tehdään sokerimassasta tai marsipaanista nappeja. Kerrassaan nappivalinta!
- Kolme pientä pakettia eteerisiä öljyjä - kerta-annoksia ehkä. Tuoksuina sitruuna, piparmittu ja laventeli. Kaikki minulle erittäin mieluisia tuoksuja. Pitääkin miettiä mihin näitä käyttäisi.
- Klassikko, eli Vitalis. Minulla onkin aina mukana käsi- ja huulirasvaa, joten tämä tulee varmasti käyttöön.
- Sisuja. Tykkään näistä kovasti vaikka harvemmin tulee ostettua. Ystävälläni näitä taitaa kirjeen perusteella olla aina mukana ja minä taidankin viedä nämä toimistolle työpäiviä piristämään.
- Valtavasti kauniita lankoja. Mukana tuli myös siksaksukkien ohje (ystäväni kertoi tykkäävänsä ohjeesta) ja nuo Regian langat taitavat olla juuri kuin tehtyjä sitä varten. Saattaa päätyä puikoille piankin.
- Kauneimmat käsityöt lehti. Näitä en olekaan pitkään aikaan lueskellut. Ja tässä tosiaan on paljon kivoja ohjeita. Lanka ja vinkki tuli lehdestä löytyvään pitsineulepipoon.
- Mukana myös kaunis Katian ruskeasävyinen lanka. Oikein odottaa päästä huiviksi.
- Niin ja tietysti tummaa suklaata. Tummaa minttusuklaata, joka on parasta suklaata mitä kotimaisista ruokakaupoista saa. Nam!

Kiitos ystäväni!

Itsekin tykkään tehdä aina välillä helppoja ja yksinkertaisia juttuja joissa ei paljon tarvitse ajatella. Voi vaan istua ja katsoa vaikka elokuvaa ja samalla tehdä sukkaa tai helppoa huivia. Ja kun en millään jaksaisi päätellä niin liuku- ja pätkävärjätyt langat ovat ehdottomia suosikkeja siinä hommassa. Eli tuo hauska eläintarhakuosi on juuri sellainen lanka jollaisen voisin itsekin valita.

Pitsineulepipon ohje näyttää kivalta ja siihen on nyt lankakin, nimittäin tuo kuvassa oleva vaaleanpunainen/koralli... Ihan ei ole minun väriseni, mutta heti tuli mieleen kummilapsi joka ihastuisi ikihyväksi tuosta langasta tehtyyn pipoon. Eli käyttöön tulee, vaikka ei minun kevätväreihini ihan sovellukaan :)

6 kommenttia:

  1. Katotaanhan onnistuuko nyt kommentointi, elikkä pikkaisen omaan värimaailmaan fiksautuneena nuo hattu langat laitoin tuumin ja tuumin, mutta malli oli niin sievä ja ajattelinkin, että jos kummitäti prinsessalleen tekisi, toivottavasti et pahaa tykännyt. Öljyä voipi käyttää vaikka ruuanlaitosta tai leivonnassa yksi tippa riittää. Teeman mukaan jaoin ns must jutut kanssasi. Ensi kuussa minulta ei enää kysellä teemaan liittyen: joten onko juhlia ilmeentynyt? Jollain lailla aattelen, ettet haluaisi valmiiksi tehtyä vaan ehkä enemmän ideoita kesäisiin koristuksiin, kotona, itselle arjessa muuten vaan muttei liian prameita? Matkan lanka päätyi mukaan kaupasta kun jostain syystä siitä tulit mieleen ( värit). onnistumisia kaikessa mihin ryhdyt! Snysi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja tosiaan tuo myssylanka on kauniin väristä ja varmasti ilahduttaa saajaa, kunhan vain pääsen neulontapuuhiin. Ei siis haitannut yhtään vaikka ei sellainen "minun" värini ollutkaan.
      Hyvin arvasit. Mielelläni otan ideoita vastaan kesäisiin asusteisiin ja koristuksiin - sellaisiin jotka voivat piristää arjessa ihan muuten vain vaikka ei erityinen juhlatilanne olekaan. Mitään suuria juhlia ei ole tiedossa, mutta eihän sitä vielä tiedä mitä kesään mahtuu...

      Poista