perjantai 22. elokuuta 2014

Karviais-porkkanamarmeladi

Mitäpä tästä sanoisi. Oli karviaisia ja porkkanoita ja hilloamisinspiraatio. Marmeladi oli ainakin lämpimänä herkullista, joten toivottavasti on sitä vielä jäähdyttyäänkin.

Karviais-porkkanamarmeladi

550g karviaismarjoja (keltaisia)
450g kuorittuja porkkanoita
160g hillo-marmeladisokeria
1 kanelitanko

- Pilko porkkanan ja laita kattilaan vesitilkan kera. Höyrytä pehmeiksi (ei muusiksi saakka kuitenkaan). Voit toki kypsentää porkkanat myös höyrykattilassa. Soseuta sauvasekoittimella.
- Perkaa karviaiset ja laita kattilaan sokerin ja kanelin kera. keitä noin 10-15 minuuttia, eli kunnes karviaiset ovat vähän pehmenneet.
- Lisää porkkanasose ja keitä vielä noin 5 minuuttia.
- Purkita heti kuumiin purkkeihin ja säilytä viileässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti