torstai 12. joulukuuta 2013

Salainen neuleystävä - joulukuun paketti

Sain eilen käydä pakettiautomaatilla hakemassa tämän kierroksen viimeisen paketin. Ja neuleystävänikään ei enää ole salainen. Hauskaa on se, että hän asuu naapurikadulla. Melkein näen talon keittiön ikkunasta :) Turkulaiseksi pakettien lähettäjää epäilinkin postileimojen perusteella, mutta ihan näin lähellä en ajatellut ystäväni asuvan.

Kiitos SNY eli Miukkuli http://miukkukassaa.blogspot.fi ihanista paketeista! Kaikki paketit ovat olleet hauskan erilaisia ja inspiroivia. Marraskuun paketistakin löytynyttä heijastinlankaa on jo käytetty, mutta ei siitä sen enempää ennen joululahjojen jakoa :)

Mutta siis se joulukuun paketti. Sieltä löytyi vaikka mitä!

- Herkullisen näköinen suklaalusikka. Taidankin juoda kupillisen suklaata vaikka joululahjoja paketoidessa.
- Kiva joulukortti toivotuksineen. Iloista joulua sinullekin!
- Kirje, jossa ystäväni kertoo hieman itsestään ja yllätysten hankintapaikoista. Kiva tietää, että langat ovat löytyneet paikallisista liikkeistä. Jos vaikka pitää ostaa samanlaista lisää...
- Peppi aiheisia hama-helmiä. Kirjeessä ehdotettiin, että voisin vaikka näperrellä näitä kummityttöni kanssa. Hauska ajatus! En olekaan tällaisilla askarrellut ikuisuuksiin. Voipi olla, että pääsevät käyttöön jouluna.
- Mustaa vaahtokarkin makuista teetä. Nordqvistin Ihqua. Kuulostaa hauskalta. Pitääkin tehdä pannullinen ihqua teetä joku ilta.
- Hyasintin tuoksuista käsivoidetta. Hauskalla tavalla on pakettiin tuotu sitä joulukuun teeman "joulun tuoksua" ja käsivoidetta kuluu talvella paljon.
- Mustaa Katia merkkistä lankaa jossa on hiukan kimalletta mukana. Mitähän hauskaa tästä tekisi... paketin mukana tuli kivan näköisiä ohjeita boleroon, kämmekkäisiin tai huiviin. Katsotaan kunhan joululahjaprojekteilta ehtii.
- Succaplokin Olga puikkomitta kaulakoruna. Tämä pitääkin ottaa heti käyttöön. Succaplokin tuotteet on kaikki niin hauskoja, että jos ei taloudelliset seikat tulisi vastaan ostaisin ne kaikki :)
- Herkulliselta vaikuttavaa minttusuklaata todella kauniissa paketissa. Pitääkin laittaa heti kaappiin ettei kulu liian nopeasti.
- Ja viimeisenä joululahja. Maltankohan olla avaamatta. Sen verran sitä jo hypistelin, että huomasin todella kauniin pitsineuleen. Onkohan kyseessä huivi... tehty kuitenkin samasta langasta mitä sain itsellenikin kerän. Katsotaan jos saisin tehtyä jotain yhteen sopivaa. Kiitos! Upeaa, että olet jaksanut tehdä minulle jotain omin käsin.

Eli kiitos ystäväni! Olet ilahduttanut minua koko syksyn ajan.

6 kommenttia:

  1. Siis aivan loistavan viimeisen paketin olet saanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Katsotaan pysyykö joululahja paketissa aattoon saakka... Kovasti tekisi mieli jo avata ja katsoa minkä mustan ihanuuden olen saanut.

      Poista
  2. Kiva, että paketit olleet mieluisia. Ekaa kertaa SNY:ssä mukana ja oli kyllä haasteellista ja hauskaa eli varmaankin keväällä jatkuu... :) Jätin joululahjan paketoimatta paperiin, jos vaikka haluaa odottaa langan kanssa ja tehdä jotain lahjan kaveriksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa se lanka jäädä joulun yli odottamaan muutenkin. Kun on noita joululahjojakin vielä tekemättä... Mihinkäs se syksy oikein katosi?

      Poista