tiistai 19. marraskuuta 2013

Salainen neuleystävä - marraskuun paketti

Tämä paketti mahtui postiluukusta, eli eipä tarvinnut lähteä kurjassa syyssäässä kävelemään postiin. Ajatuksena oli selvästi "jotain pientä pukinkonttiin". Ja ilmeisesti myös minun haastamiseni... minä kun en tuosta virkkauksesta niin perusta (tai siis osaa sitä kunnolla). Ehkä nyt pitää taas yrittää kun välineistökin tuli ohjetta ja koukkua myöten paketin mukana.

Paketista löytyi:
- Heijastinnauhaa. Tällaista olen joskus itsekin ostanut ja yrittänyt käyttää mm. pitsikukissa. Katsotaan mihin löytää tiensä.
- Ohutta heijastinlankaa jota voisi käyttää vaikka heijastinsydämeen (ohje mukana paketissa) tai muihin kangasaitan sivuilta löytyviin ideoihin. Heijastinlangasta virkattu perhonen näytti kivalta. Muitakin ideoita tuli heti mieleen mutta niistä ei nyt uskalla tänne kirjoitella kun saattavat päätyä joululahjoiksi...
- Virkkuukoukku virkkauskokeiluihin. Tätä kokoa ei tainnutkaan vielä löytyä.
- Minttusuklaapatukoita. Nam.
- Ja tietysti mukana oli myös kiva viesti ystävältäni, se nyt ei päätynyt kuvaan mukaan.

Kiitos inspiroivasta "hengenpelastuspaketista!

Tässä nyt pari ajatusta viestiisi liittyen SNYni. Eli kivoja lankoja ja hauskoja ideoita kaipaan aina. Eli vaikka sellaisia voisi paketista löytyä (niinkuin on tähänkin saakka löytynyt). Ja olenhan minä ollut kovastikin kiltti tänä vuonna :)

4 kommenttia:

  1. Minusta on kivaa, että parit haastaa parejaan :).
    Hieno paketti.

    VastaaPoista
  2. Kiva että paketti tuli perille. Vähän jänskätti, että kauan mahtaa kestää kun postilla on toi ylityökielto. Mä olen ite ihan superhuono virkkaaja mut toi näyttää jotenkin niin hienolta. Eli jos sä onnistut, niin sit on munkin pakko testata :D
    Ensi kuun paketti on jo työn alla. Jos vaikka sais ajoissa postiin, kun aloittanut jo pähkäilyn, :D
    -SNY21-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan varmaan ensin jollain tavallisella langalla... Mutta kyllä ainakin yksi sydän pitää saada aikaiseksi.
      Kiitos haastamisesta ;)

      Poista