lauantai 12. lokakuuta 2013

Lokakuun taikapallo

Tässä kuussa salaiset neuleystävät lähettelevät taikapalloja (Magic Yarn Ball) ja minäkin sain omani eilen. Kova keriminen langassa oli, mutta kyllä se oli sen arvoistakin. Pallon sisällähän oli vaikka mitä. Lanka taitaa muuttua huiviksi kunhan saan edellisen huiviprojektin valmiiksi...

Pallosta löytyi kaikki tuo mikä kuvassa näkyy:


- Kaksi kerää Regian Lace -lankaa ruskean, harmaan ja punaisen sävyissä. Todella kaunis lanka ja mukavan pehmeän oloinen. Toinen kerä oli pallon sisällä ja toinen oli keritty herkkujen ja yllätysten ympärille.
- Kaksi pitsineulehuiviohjetta. Katsotaan tuleeko toinen käyttöön saadun langan kanssa.
- Muumi tikkareita. Jos nämä eivät löydä innokkaita syöjiä ennen joulukuun alkua niin näistä tulee piparkakkutalon ikkunoita.
- Minttusuklaata. Nam.
- Lakritsia. Toinen nam.
- Hauskoja minipyykkipoikia ja puinen J kirjain. Katsotaan mistä löytävät paikkansa. Pyykkipojat saattavat päätyä joulupakettien koristeiksi...
- Iso kasa kauniita sydämen mallisia nappeja. Yksi melkein valmis työ kaipasikin hauskoja nappeja, ehkä joku näistä iloisen värisistä sydämistä pääsee siihen käyttöön.
- Ihana heijastin jonka saa magneetin avulla kiinni vaikka laukkuun tai kaulahuivin reunaan. Juuri etsiskelinkin heijastimiani ja mietin mihin ne kaikki ovat kesän aikana kadonneet...
- Nenäliinapaketti jolle toivottavasti ei tule käyttöä ihan lähiaikoina, mutta siirtyi heti käsilaukkuun varmuuden vuoksi.

Kiitos! Palloa oli hauska keriä auki :)

12 kommenttia:

  1. Ihana idea tuo langalla keriä kaikki piiloon =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Hauska tehdä ja vielä hauskempi "avata".

      Poista
  2. Suloisia nappeja ja muutenkin ihanan Taikapallo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaankin. Kaunista lankaa myös. Katsotaan koska pääsee puikoille...

      Poista
  3. Kiva, että pallo perillä. Kerimistä jouduit tekemään reilusti mutta "välietappeja" oli jonkun verran matkan varrella. Jos vaikka olisi tullut nälkä kesken kaiken tai usko meinannut loppua langan loppumisen suhteen, niin pala suklaata ja homma jatkuu. ;) Salainen NeuleYstäväsi -21-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi et sentään ollut molempia keriä aittanut yllätysten ympärille. Olisi saattanut usko loppua kesken :) Nyt oli koko ajan uusia juttuja pitämässä mielenkiintoa yllä. Eli kerrassan mainiosti koottu pallo!

      Poista
    2. Jos on jotain toiveita ensi kuun paketin suhteen, niin ehdotuksia otetaan vastaan. :) Jonkunlainen ajatus on jo olemassa, toteutus vielä vaiheessa.

      Poista
    3. Kivat langat ja hauskat tarvikkeet ilahduttavat aina :)

      Poista
  4. Oi kuinka herkullinen taikapallo

    VastaaPoista
  5. Yllättävän paljon kaikkea ihanaa mahtuu näiden pallojen sisälle :)

    VastaaPoista