maanantai 28. lokakuuta 2013

Jämälankasäärystimet

No ei näihin kyllä kulunut kuin kaksi langan loppua (tummempi 7-veljestä ja Opal) ja noin puolet tuosta kolmannesta väristä. Mutta sain kuitenkin itselleni hauskat säärystimet joissa perus 7-veljeksen sekaan neuloin raitoja syyskuussa saamastani kauniista Opal-langasta. Osa raidoista ei näy kuvassa, mutta lähempää tarkasteltuna on liukuvärjätty lanka tosi hauska tuollaisina epäsäännöllisen levyisinä raitoina tumman- ja vaalenaharmaan langan seassa.

Säärystimet siis koko matkalta 2o2n joustinneuletta suljettuna neuleena. Silmukoita työssä on 48. Pituutta en mitannut, mutta sopivat hyvin "ruttuun" laitettavaksi niin, että lämmittävät nilkkoja sääriä. Helppo ja nopea välityö. Nyt koitan siirtyä takaisin nypläyksen ja huiviprojektien maailmaan...

4 kommenttia:

  1. Vaaleanpunaistakin on eksynyt joukkoon :) Ajattelin sinua juuri eilen, kun kävin pikaisesti Turussa. Olis kiva nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunaista! Ei sentään, kyllä se on enempi persikan sävy :) Ja joo, tosiaan pitäisi nähdä. Voisit kertoa kaiken taloprojektista ja sen etenemisestä!

      Poista
  2. Kivan näköiset säärystimet.

    VastaaPoista