tiistai 24. syyskuuta 2013

Syksyn sävyiset kämmekkäät

Sain syyskuun paketissa Salaiselta neuleystävältäni syksyistä villasekoitelankaa ja siihen sopovat puikot. Täytyy myöntää, että kyseisen väristä lankaa en todennäköisesti itse olisi lankakaupassa koriini valinnut, mutta valmiissa työssä lanka on kivan näköistä ja värit sopivat tosi hyvin yhteen (kiitos SNY, että valitsit puolestani!). On tosi hyvä  saada lankoja välillä muiltakin että lanka- ja värivalikoima laajenee. Lankaa jäi vielä noin puoli kerää, eli pääsen käyttämään sitä vielä johonkin muuhunkin työhön...

Vaihdoin keväällä työhuonetta ja ulkoseinän puolella oleva huone on jo nyt ollut aamuisin aika viileä. Kuumaa teetä kuluu varmaan vielä aika monta kupillista, mutta sisäisten lämmikkeitten lisäksi ajattelin varustautua lämpimillä kämmekkäillä. Ajatuksena oli tehdä pitkät kämmekkäät jotka lämmittävät käsivartta ja sormia, mutta joiden kanssa voi vielä käyttää hiirtä ja näppäimistöä. Ohje on omasta päästä ja työn edetessä muotoutunut. Kämmekkäiden pituus on noin 28cm. Kämmenpuolella on koko työn mitalta 2o 2n joustinneuletta ja päällipuolella koristeena yksinkertainen palmikko.

6 kommenttia:

  1. Hienot kämmekkäät. Itse tykkään näistä väreistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit on tosi kauniit, mutta aika erilaiset kuin ne mitä itse tulee valittua. Ja siksi tämä lanka niin kivaa onkin. Pääsee kokeilemaan jotain uutta ;)

      Poista
  2. Hienot kämmekkäät oot saanu aikaiseks. :D ja värit näyttää vielä paremmalta valmiissa työssä.

    -Salainen neuleystäväsi 21-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivasti sain tänään postauksenkin tehtyä. Juuri kun sain kortin jossa tiedusteltiin langan käyttökohdetta :)

      Poista
  3. Kämmekkäät ovat ihanat =) osaisimpäa itsekkin tehdä

    VastaaPoista
  4. Hienot! Pitänee yrittää kaivaa jostain ohje tuollaisiin :).

    VastaaPoista