maanantai 1. lokakuuta 2012

SLY20 inventaariohaaste - osa 3

Tämän leivontaystäväkierroksen viimeinen inventaariopostaus. Tällä kertaa inventaarion kohteena pursotusvälineistö. Erilaisia tyllia on tullut hankittua jo aika paljon, mutta useimmiten sitä kuitenkin tulee käytettyä vain niitä tutuimpia.

Inventaario:
- Kolme pursotuspussia. Kaksi isompaa, joista toiseen leikkasin niin ison aukon, että sinne mahtuu iso liitin.Yksi pienempi muovinen. Näkyvät kuvassa tosi huonosti kun ovat valkoisia.
- Iso ja pieni liitin.
- Pieneen liittimeen sopivia tyllia 6kpl (ostin joskus setin, jossa olivat nämä, pussi ja liitin), malleina mm. koripunos, lehti ja ruusujen tekoon sopiva tylla sekä pienireikäinen tylla jota voi käyttää kirjoittamiseen tai isompiin piparikoristeluihin.
- 8 isompaan liittimeen sopivia tyllaa. Spagettityllaa ja tuota täyttämiseen sopivaa pitkä"nokkaista" tyllaa en ole vielä koskaan käyttänyt... Käytössä useimmiten nuo "tähti" päiset tai ne millä saa ruusukkeita aikaiseksi. En minä näiden oikeita nimiä tiedä :) Tuota isoreikäistä tyllaa käytän macaronsien tekoon.
- Loput tyllat ovat jostain paketista tulleita, jotka eivät sovi liittimeen joten niitä varten toisessa isommista pursotinpusseista on pienempi reikä. Liittimen hankinnan jälkeen nämä ovat jääneet kyllä tosi vähäiselle käytölle kun melkein aina sieltä tyllan ja pussin välistä alkaa pursuamaan kermaa ja eivät nämä muutenkaan kaikkein laadukkaimpia versioita ole.

P.s. Ilmoittautuminen seuraavalle kierrokselle on alkanut! Lisätietoja löytyy täältä.

7 kommenttia:

  1. Kiva kokoelma :) noista on jo moneksi

    VastaaPoista
  2. Näillä välineillä saa jo todella komeat pursotuksen aikaseksi.

    VastaaPoista
  3. Hieno kokoelma!
    Pakettisi lähti tänään matkaan, ehkä jo huomenna siellä tai viimeistään keskiviikkona... ;)
    -sly:si

    VastaaPoista
  4. Kyllä saisi vaikka mitä pursotuksia kun joskus jaksaisi opetella muutkin muin ne perus"otteet" :)
    Paketti on jo tulossa? Mahtavaa! En malta odottaa...

    VastaaPoista
  5. Sinulla näyttäisi olevan kaikki tärkeimmät ja just niitä, joita itekin käytän usein...

    VastaaPoista
  6. Minulta löytyy myös noita Kaiserin tyllia ja ovat kyllä hyviä. Pikkuhiljaa olen niitä kerännyt tarpeiden mukaan, kerralla jos koko sarjan ostaisi niin aikamoisen summan niihinkin saa uppoamaan. Mutta hyvät tyllat oikeinhoidettuna ovatkin sitten pitkäikäiset apurit. :)

    VastaaPoista
  7. Mie oon pikku hiljaa alkanut hamstraamaan tyllia. Menin vain noita isoja tyllia tilaamaan, vaikka olisi varmaan pienetkin riittänyt minun käyttöön XD

    VastaaPoista