torstai 11. lokakuuta 2012

Salainen neuleystävä - lokakuun paketti

Sain tämän paketin jo tiistaina käsiini, mutta postaus tulee vasta nyt. Pahoittelen! Paketti oli kuitenkin todella mieluinen ja mukana oli piristystä niin keholle kuin mielellekin. Kokoavana teemana oli tällä kertaa ruskea ja sitähän löytyi niin langoista kuin herkuistakin. Kiitos siis taas Salainen neuleystäväni!

Paketti sisälsi tällä kertaa seuraavia ihanuuksia:

- Kiva kortti ja tervehdys.
- Kaksi kerää teeteen alpakkalankaa kauniissa ruskean sävyssä sekä ohje kyseisestä langasta tehtyihin sormikkaisiin. Uusille sormikkaille olisi kyllä tarvetta... eli ehkäpä seuraavaksi projektiksi nämä.
- Pussi minipätkiksiä. Ne tuli jo syötyä. Nam.
- Paketti teepusseja jossa on useampaa lajia perinteistä mustaa teetä. Maustettuja teelaatuja aika vähän nykyään juonkin, eli käyttöön tulevat! 
- Kaunis tulitikkurasia vaikka viime paketin tuikkujen sytyttelyyn.
- Pussi Wiener nougat crushia. Tämä varmasti päätyy, toivottavasti lähiaikoina, johonkin leivonnaiseen.

9 kommenttia:

  1. Minä jo emoa täällä hätyyttelin kun pelkäsin paketin eksyneen, heh! Kiva kuulla, että paketti oli tälläkin kertaa mieluinen :) Mielenkiinnolla odotan mihin leivonnaiseen Wiener nougat crush päätyy. Musta tee ei ollut ruskeassa paketissa kun en sellaista löytänyt, mutta olkoon se väriteemaltaan sitä ruskaa kun on oranssia niin kovasti paketin kyljissä :) Mukavaa loppuviikkoa ystäväni :)

    VastaaPoista
  2. Pakettikortti tuli tosiaan maanantaina ja tiistaina sain paketin käsiini... Pahoittelen viivästystä! Tosi kiva paketti oli ja ihanan pehmoista lankaa on tuo alpakka. Sormikkaat teen kunhan muilta töiltä ehdin.

    VastaaPoista
  3. Jossain luin wiener nougat korvapuusteista. Täytyy kokeilla joskus, kunhan saan wn crushia käsiini!

    VastaaPoista
  4. Alpakasta saakin aivan ihania käsineitä, niin pehmeä materiaali

    VastaaPoista
  5. Eihän sitä aina ehdi blogia päivittämään, se on selvä, eikä se viivästys haitannut, pelkäsin vaan ettei paketti ole tullut perille, mutta onneksi kaikki oli hyvin. Ai kun alko nyt tehdä mieli jotain hyvää kun kuolasin noita Wiener nougat -murusia ;D Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Makeita näyttää olevan nuo SNY -paketitkin :D

    VastaaPoista