sunnuntai 2. syyskuuta 2012

SLY20 Inventaariohaaste - osa 2

Eli Salainen leivontaystävä inventaario jatkuu. Syyskuun teemana erilaiset vuoat. Elokuun strösseleitä voit käydä katsomassa täältä. Kuvassa siis melkein kaikki kakkujen ja muffinssien tekoon käyttämäni vuoat, näiden lisäksi kaapista löytyy pari piirakkavuokaa sekä kaksi nallevuokaa jotka unohtuivat kuvasta (pieni silikoninen ja sellainen "kokonaisen" nallen tekkon tarkoitettu vuoka josta enemmän täällä).

Vuokainventaario:
- 5 erikokoista irtopohjavuokaa (noita kaikkein pienimpiä on 2, mutta kuvassa vain yksi mallina). Halkaisijat noin 28, 24, 17, 15,5 ja 12 cm.
- 4 "kuivakakkuvuokaa" joista vasemmalla yläkulmassa oleva on lemppari: Nordic Waren kakkuvuoka josta kakku kuin kakku lähtee kauniisti irti ja yksityiskohdat erottuvat tosi hyvin. Kyseisen vuoan edessä uusin vuokani, joka on hauskan mallinen silikonivuoka (päässyt kokeiluun vasta kerran, täällä). Minikokoisella alumiinivuoalla olen joskus tehnyt lahjakakkuja.
- Nordic Waren kakkupelti, eli yksi pelti jolla saa tehtyä neljä pientä kakkua. Kuvassa näkyy oikealla, punaisen silikonimuffinssipellin yläpuolella. Toimii tosi hyvin, niinkuin kaikki omistamani kyseisen firman vuoat. Aika painavia ne ovat, täyttä tavaraa niin sanotusti...
- Silikoninen leipävuoka (sininen).
- Silikoninen neliövuoka (musta), jota voi käyttää vaikka kakkuvuokana tai miksei ruuanlaittoonkin.
- Leipävuoan päällä näkyy vähän huonosti silikoninen lehmävuoka (musta).
- Nordic Waren junamuffinssipelti. Tällä siis voi tehdä kokonaisen junan vetureineen ja vaunuineen.
- Nordic Waren minikakkupelti, eli tällä saa tehtyä tosi monta pikkuruista muffinssia. Kulma näkyy ötökkä- ja junavuokien "alla".
- Nordic Waren ötökkämuffinssipelti. Tätä olen käyttänyt aika monta kertaa. Esimerkiksi täällä mustikkamuffinssien tekoon.
- Silikoninen muffinssipelti (punainen).

Eli tällaisia vuokia minun kaapeistani löytyy. Nuo Nordic Waren vuoat on tosi hyviä kaikki ja enemmänkin niitä haluaisin jos kaappeihin mahtuisi. Omat on kaikki tuotu Amerikasta, mutta saahan niitä täältä kotimaastakin. Ovat täällä vain noin kaksi kertaa kalliimpia... Mutta joutuuhan laadusta tietysti aina maksamaan.

7 kommenttia:

  1. Kivasti löytyy vuokia sinulta :) itsellä myös tuo 4pientä kahvikakkua pelti :)

    VastaaPoista
  2. Ihania vuokia!

    Pakettisi on matkalla, ehkäpä jo huomenna sen saat... ;)

    -slysi

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla SLY! En malttaisi millään odottaa mitä hauskaa tällä kertaa paketista löytyy.

    VastaaPoista
  4. Kivasti vuokia :) . minulta löytyy myös mm. tuo ötökkävuoka.

    VastaaPoista
  5. Voi pyhä jysäys! En oo ennen nähnyt noin montaa vuokaa kerralla! Tosi kauniita!

    VastaaPoista
  6. Onhan noita vuokia kertynyt... Ja tuossa ei ole mukana vielä erikokoiset (yksittäiset) silikoniset muffinssivuoat tai vanhat metalliset leivosvuoat :)

    VastaaPoista
  7. Aika kokoelma sinullakin noita vuokia :) Aivan ihana tuo ötökkävuoka, aivan mahtava! Enpä ole ennen moista nähnyt ja nyt sitten tietty haluun itselleni sellasen. :)

    VastaaPoista