tiistai 25. lokakuuta 2011

Salainen neuleystävä - lokakuun paketti

Heti kun vain mitenkään ehdin, niin poikkesin postissa hakemassa yllätyspakettini. Ja yllätys oli tällä kertaa (jos mahdollista) vielä mukavampi kuin kuukausi sitten! Ihanan värisiä lankoja ja kaikkea muuta hauskaa. Ja vielä kaikki yhteen sopivissa värisävyissä. Kiitos Salainen ystäväni, osaat lähettää minulle juuri sitä mitä tarvitsen ja haluan!

Paketista löytyi:
- Kortti, jossa kerrottiin paketin sisällöstä ja annettiin vihjeitä mihin tarvikkeita voisi käyttää.
- Kauniin harmaata Gjestalin Bris -lankaa. Tämä on suloisen pehmeää ja varmasti lämmintä. Materiaalina villa ja soija. Soijalankaa en olekaan aiemmin käyttänyt. Näistä langoista saattaa hyvinkin tulla pipo talven varalle. Kiitos vinkistä ystäväni :)
- Silmukkamerkkejä. Olen vähitellen alkanut huomata, että monet näitä käyttävät ja hiukan monimutkaisemmissa ohjeissa olisin tällaisia itsekin joskus kaivannut. Eli tulevat varmasti käyttöön.
- Marks & Kattens:n Fame Rand -lankaa ihanissa harmaan sävyissä. Pidän tosi paljon tälllaisista langoista, joissa on käytetty saman värin eri sävyjä. Ystäväni ehdotti, että tästä voisi tehdä vaikka virkatun kolmiohuivin... Jonkinlainen huivi tästä varmasti tulee, mutta pitää hiukan pohtia millaisella ohjeella lähtisin tekemään.
- Pussillinen Marianneja. Taitavat kulua aika pikaisesti inspiraatiota etsiessä ;)
- Kauniita Marimekon serviettejä. Tällaisille löytyy aina käyttöä.


Kiitos! Nyt pitää lähteä etsimään inspiraatiota, johon voisin nämä ihanat langat käyttää.

4 kommenttia:

  1. Kiva paketti taas! Mullakin on tossa tietsikan vieressä soijalankaa (jossa myös villaa) odottamassa, että virkkaisin pipon.

    VastaaPoista
  2. On kyllä tosi kivoja lankoja! Nyt pitää vaan yrittää taas väkertää vanhoja projekteja alta pois ennen uusien aloittamista...

    VastaaPoista
  3. Kiva, että paketti oli mieluinen! Sinun myötäsi olen alkanut katsella harmaata väriä uusin silmin, ja huomaan sen olevan hyvin viehättävä, monivivahteinen väri.
    Uusi paketti on jo aloitettu, ihmetyttää vain että on jo marraskuu...
    Palaan asiaan talviajassa!
    Snysi

    VastaaPoista
  4. Harmaahan on aivan mahtava väri :) Varsinkin kun sen voi vielä yhdistää melkein mihin vain... Kiitos muuten niistä Marianneistakin. Ne on jo onnistuttu tuhoamaan edellistä neuleprojektia jatkaessa.

    VastaaPoista